fbpx

Inverteres klímaszettek

Carrier Infinity Supreme

Extrém csendes, miközben energiahatékony teljesítményt nyújt. Pontos hőmérséklet szabályozás és állandó kényelem a távirányító Kövess engem funkciójával.

Tovább

Carrier Platinum

Kiváló teljesítmény és csúcstechnológia. Teljesítmény: hűtés (SEER) 9,3-ig és fűtés (SCOP) 6,2-ig a maximális energiamegtakarítás érdekében. A+++ energiaosztály hűtéskor és fűtéskor egyaránt.

Tovább

Carrier Infinity Premium

Tökéletes beltéri levegőminőség és intelligens funkciók. Aktív WiFi, így bárhonnan távolról vezérelhető a légkondicionáló.

Tovább

Carrier XPower

Nagyszerű energiahatékonyság hűtésben és fűtésben is, A+++ energiaosztály. Kiváló működés jellemzi szélsőséges kültéri hőmérsékleten, -15°C és +50°C között is.

Tovább

Carrier Extreme

Energiahatékony működés A++ hűtésben, és A+++ fűtésben. Kifinomult légtisztító rendszerrel, aktív tisztítással és tripla műveleti szűrőkkel.

Tovább

Carrier Infinity Ultimate

Tökéletes beltéri légkör hatékonyan és gazdaságosan. 5 műveleti légtisztító rendszer és A ++ energiaosztály hűtési üzemmódban.

Tovább

Carrier Coastal Plus

A legjobb megoldás a part menti lakásokban, a speciális korróziógátló bevonatoknak köszönhetően, amelyek megóvják az egységet a legkorróziósabb környezettől is.

Tovább

Carrier Crystal ll

Nagy teljesítményű, öt sebességű ventilátor és X ECO üzemmód akár 60%-os energiamegtakarításhoz.

Tovább

Carrier Legacy

Kellemes beltéri környezet nagy energiamegtakarítással! Öt műveletű légtisztítás, "Kövess engem" szenzor és öntisztító funkció.

Tovább

Dokumentumok:

Carrier lakossági klíma katalógus

Carrier Katalógus

Lakossági termékek:
  • Monosplit rendszerek
  • Multisplit rendszerek
  • Hordozható megoldások
  • Párátlanítók
  • Légtisztítók
Megtekintés
Carrier Wifi használati utasítás

Wi-Fi


Carrier Platinum
Wi-Fi
Használati útmutató

Megtekintés
Carrier Klíma Magyarország

Willis Carrier 1902-es korszakalkotó találmányaira építve cégünk mind a fűtés, hűtés és légkondicionálás terén a legtöbbet nyújtja. Folyamatosan fejlődünk és fejlesztünk, hogy Ügyfeleinknek mindig a legmagasabb komfortot és hatékonyságot biztosítsuk.

Kapcsolat

Termékek

Maradj velünk kapcsolatban!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig értesülj híreinkről, érdekességekről és legújabb akcióinkról!
© 2020. Carrier Klíma Magyarország