fbpx

Inverteres klímaszettek

Carrier Extreme 2

Kiváló energiahatékonyságot, csendes teljesítményt és bárhonnan vezérelhetőséget kínál. Az UV-lámpák használatával csökkentheti vagy megakadályozhatja a mikroorganizmusok keringését.

Tovább

Carrier Platinum Plus

A legszélsőségesebb időjárási körülményeknek is ellenáll. Ionizátorral és intelligens szemmel rendelkezik, párátlanító funkciójával lehetővé teszi, hogy a legmagasabb szintű kényelmet élvezze.

Tovább

Carrier Sensation

A készülék ionizátora egészséges klímát teremt, mivel negatív töltésű ionokkal fiatalítja a levegőt. Ezt kiegészítve a készülék egy sor szűrővel van felszerelve, így Ön és családja tisztább levegőt lélegezhet be.

Tovább

Carrier CoolEasy

A 3D légáramlásnak köszönhetően automatikus vízszintes legyezés és automatikus függőleges legyezés funkcióval rendelkezik, amely egyenletesebb és kényelmesebb légáramlást biztosít.

Tovább

Carrier Infinity Supreme

Extrém csendes, miközben energiahatékony teljesítményt nyújt. Pontos hőmérséklet szabályozás és állandó kényelem a távirányító Kövess engem funkciójával.

Tovább

Carrier Platinum

Kiváló teljesítmény és csúcstechnológia. Teljesítmény: hűtés (SEER) 9,3-ig és fűtés (SCOP) 6,2-ig a maximális energiamegtakarítás érdekében. A+++ energiaosztály hűtéskor és fűtéskor egyaránt.

Tovább

Carrier Infinity Premium

Tökéletes beltéri levegőminőség és intelligens funkciók. Aktív WiFi, így bárhonnan távolról vezérelhető a légkondicionáló.

Tovább

Carrier XPower ION

Nagyszerű energiahatékonyság hűtésben és fűtésben is, A+++ energiaosztály. Kiváló működés jellemzi szélsőséges kültéri hőmérsékleten, -15°C és +50°C között is.

Tovább

Carrier Crystal Ultra Clean

Nagy teljesítményű, öt sebességű ventilátor és X ECO üzemmód akár 60%-os energiamegtakarításhoz. UV lámpával és tripla műveleti szűrővel a tökéletes beltéri levegőminőségért.

Tovább

Carrier Extreme

Energiahatékony működés A++ hűtésben, és A+++ fűtésben. Kifinomult légtisztító rendszerrel, aktív tisztítással és tripla műveleti szűrőkkel.

Tovább

Carrier Infinity Ultimate

Tökéletes beltéri légkör hatékonyan és gazdaságosan. 5 műveleti légtisztító rendszer és A ++ energiaosztály hűtési üzemmódban.

Tovább

Dokumentumok:

Carrier lakossági klíma katalógus 2022-23

Carrier Katalógus

Lakossági termékek:
  • Monosplit rendszerek
  • Multisplit rendszerek
  • Hordozható megoldások
  • Párátlanítók
  • Légtisztítók
Megtekintés
Carrier Wifi használati utasítás

Wi-Fi


Carrier 
Wi-Fi
Használati útmutató

Megtekintés
Carrier Klíma Magyarország

Willis Carrier 1902-es korszakalkotó találmányaira építve cégünk mind a fűtés, hűtés és légkondicionálás terén a legtöbbet nyújtja. Folyamatosan fejlődünk és fejlesztünk, hogy Ügyfeleinknek mindig a legmagasabb komfortot és hatékonyságot biztosítsuk.

Kapcsolat

Termékek

Maradj velünk kapcsolatban!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig értesülj híreinkről, érdekességekről és legújabb akcióinkról!
© 2024. Carrier Klíma Magyarország