A Carrier kereskedelmi épületmegoldásokat úgy tervezték, hogy megfeleljenek a különféle épülettípusok és alkalmazások követelményeinek. Teljeskörű kereskedelmi megoldásaink az iparágban vezető teljesítményt nyújtanak, nagy energiahatékonysággal és alacsonyabb környezeti hatással.

Kis- és közepes kereskedelmi megoldások


A Carrier a 3D DC inverter rendszerek teljes választékát kínálja, amelyek lakossági és kereskedelmi igények széles skáláját kielégítik. Válassza ki azon egységek kombinációját, amelyek jobban megfelelnek az alkalmazásának: üzletek, irodák, éttermek, kis vagy közepes méretű kereskedelmi területek.

Tovább

VRF rendszerek


A Carrier VRF rendszerek az iparág legszélesebb körű kínálatai. Hatékony, csendes és helytakarékos megoldást jelentenek gyakorlatilag bármilyen kereskedelmi vagy nagy lakóépítéshez.

Tovább

Hűtési megoldások


Egyszerű telepítés, kiváló hatékonyság és erőteljes kezelés által ezen berendezések ideálisak mind pótló-, mind új építésű projektekhez. Innovatív hűtő megoldásainkat úgy terveztük, hogy hatékony és megbízható hűtést biztosítson minden típusú nagy kereskedelmi alkalmazáshoz.

Tovább

Fűtési megoldások - Hőszivattyúk


A Carrier hőszivattyúk kimagasló minőségű, megbízható termékek, melyek egyszerűen telepíthetők és karbantarthatók. Kiváló energiahatékonysági értékek, kivételesen csendes működés és megfelelnek a legszigorúbb követelményeknek.

Tovább

Légkezelők - Fan-Coil berendezések


Legyen szó központi hűtés légkezelőiről, Fan-coil berendezésekről az egyes terek számára, a Carrier a légterelő berendezések széles skáláját kínálja, melyek megoldást nyújtanak a kereskedelmi és ipari alkalmazásoknál.

Tovább