fbpx

Légtisztítók

Az első dolog, ami eszünkbe jut,ha a légszennyezésre gondolunk, a szmog és az autók káros kibocsátása. Ezt nevezzük kültéri levegőszennyezésnek. A beltéri légszennyezés azonban veszélyesebb, mivel a levegő inkább a zárt terekben koncentrálódik. A beltéri levegőszennyezés akkor fordul elő, amikor a szennyező anyagok, például a porrészecskék és a gázok szennyezik a beltéri területek levegőjét. Ezek a levegőt szennyező anyagok légúti betegségeket okozhatnak. A levegőszennyező anyagok eltávolítása javíthatja a beltéri levegő minőségét.

Az új sorozat, Novel & Pioneering Air a Carrier légtisztítója, amely javítja a beltéri levegő minőségét, és tisztává és biztonságossá teszi a környezetet.

A tiszta levegő otthonában kulcsfontosságú a tartós komfort érdekében. Még akkor is, ha a hőmérséklet és a páratartalom ideális, a levegőben keringő háziállat-szőr és pollen kiválthatja az allergia és az asztma tüneteit. Ezen irritáló anyagok eltávolítása és a tiszta beltéri levegő biztosítása érdekében a Carrier légtisztító a legjobb megoldás.

A fénynek elképesztő ereje van ... életet ad! Könnyű elképzelni, hogy a fény miként hat a levegőben lévő mikrobák ellen, vagy hogyan javítja általánosságban otthonának levegőminőségét. Amint a levegő a berendezésen keresztül megy, áthalad az UV-lámpákon, amelyek germicid besugárzással közvetlenül fertőtlenítik a levegőt. Az UV lámpák megváltoztathatják a mikroorganizmusok DNS-ét, inaktiválhatják vagy elpusztíthatják őket. A fotokatalitikus szűrők az aktív szén szűrőkkel, a HEPA és az UV fényekkel együtt egy teljesen fejlett szűrőrendszert alkotnak, amely javítja a beltéri levegő minőségét.

Carrier Pioneering Air UV

A fotokatalitikus szűrők az aktív szén szűrőkkel, a HEPA és az UV fényekkel együtt egy teljesen fejlett szűrőrendszert alkotnak, amely javítja a beltéri levegő minőségét.

Tovább

Carrier Novel Air

Kicsi és hatékony. Többféle szűrővel rendelkezik (előszűrő, hepa szűrő), aromaterápia szettet és ionizátort is tartalmaz. Időzíthető.

Tovább

Carrier Pioneering Air

Többfajta szűrővel rendelkezik (előszűrő, hepa szűrő, aktív szénszűrő), és ionizátort is tartalmaz. Időzíthető.

Tovább
Carrier Klíma Magyarország

Willis Carrier 1902-es korszakalkotó találmányaira építve cégünk mind a fűtés, hűtés és légkondicionálás terén a legtöbbet nyújtja. Folyamatosan fejlődünk és fejlesztünk, hogy Ügyfeleinknek mindig a legmagasabb komfortot és hatékonyságot biztosítsuk.

Kapcsolat

Termékek

Maradj velünk kapcsolatban!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig értesülj híreinkről, érdekességekről és legújabb akcióinkról!
© 2024. Carrier Klíma Magyarország