A Carrier® fűtő- és légkondicionáló rendszerek megbízhatóak, energiahatékonyak, csendes működés jellemzi őket és állandó kényelmet nyújtanak otthonok millióinak.

Inverteres klímaszettek


A Carrier beltéri egységei tökéletesen ötvözik az esztétikát és a technológiát. Diszkrét megjelenésükkel, harmonikus kialakításukkal és rendkívül kompakt méreteikkel tökéletesen beleolvadnak minden otthoni dekorációba.

Tovább

Inverteres Multisplit klímák


A Carrier Multisplit rendszer egyszerű, hatékony és környezetbarát megoldás, amely többszobás kényelmet biztosít minden típusú ház számára, egész évben.

Tovább

Mobil klímák


A Carrier hordozható légkondicionálói egyszerű, komplett és rugalmas hűtési és fűtési megoldások korlátozott méretű lakásokhoz és irodákhoz.

Tovább

Párátlanítók


A Carrier szobai páramentesítők hordozható megoldások, melyek dizájnos és kompakt kialakításúak, és megóvják a felhasználói egészségét, és párátlanítják a környezetük levegőjét.

Tovább

Hőszivattyúk


A Carrier hőszivattyúk kimagasló minőségű, megbízható termékek, melyek egyszerűen telepíthetők és karbantarthatók. Kiváló energiahatékonysági értékek, kivételesen csendes működés és megfelelnek a legszigorúbb követelményeknek.

Tovább