fbpx

Carrier Platinum Plus

A PLATINUM Plus sorozat a legszélsőségesebb időjárási körülményeknek is ellenállva, fejlett inverter-technológiánk felhasználásával lehetővé teszi, hogy a legmagasabb szintű kényelmet élvezze. Egyenletes kényelmet és pontos hőmérséklet-szabályozást biztosítunk Önnek az Ön igényeinek megfelelő ideális klíma megteremtéséhez. Télen érezze a lábujjáig érő meleg levegőt, akár -25°C-os szélsőséges hőmérsékleten is, nyáron pedig a tavasz érzése terjeng a helyiség minden szegletében.

attribute-image
Ionizátor
attribute-image
Komfortos páratartalom
attribute-image
3D légáramlás - legyező funkció
attribute-image
X-ECO mód
Tulajdonságok
 • Α +++ (hűtés) / A +++ (fűtés) a közepes zónában

 • 9000 és 12 000 BTU/h teljesítményben érhető el

 • Az 5D DC inverter kiváló teljesítményt és maximális energiamegtakarítást biztosít

 • Aktív WiFi, így bárhonnan távolról vezérelheti légkondicionálóját. Ez a funkció nem igényel kiegészítő berendezést

 • Intelligens szem: ez a funkció lehetővé teszi, hogy az előállított levegő az egész helyiségben kövesse a használóját! Alternatív megoldásként dönthet úgy is, hogy a levegőt ne az Ön irányába fújja a berendezés, az igényeinek megfelelően állítható

 • Páratartalom komfort: lehetővé teszi a szoba páratartalmának automatikus beállítását 30% és 90% között

 • Gold Fin: egyedi korróziógátló bevonat a kültéri és a beltéri egység hőcserélőin
attribute-image
Aktív Wi-Fi

Egy vagy több Carrier klímaberendezést és párátlanítót távolról vezérelhet egy felhasználóbarát mobilalkalmazással (elérhető iOS és Android rendszerekre). A Wi-Fi stick a termék csomagolásában található, és a készülék csatlakoztatásához nincs szükség további eszközökre.

attribute-image
Gold Fin

UA hőcserélőkön található egyedi korróziógátló arany bevonat ellenáll a sós levegőnek, az esőnek és más korróziós elemeknek. Emellett hatékonyan megakadályozza a baktériumok elszaporodását és javítja a hőhatékonyságot.

attribute-image
Turbó Mód

A Turbo funkció hasznos lesz a helyiség gyors és hatékony hűtéséhez vagy fűtéséhez.

attribute-image
Eurovent minősítés

Az Eurovent tanúsítvány biztosítja, hogy a gyártó által a terméken feltüntetett összes műszaki jellemző megfelel a valóságnak.

attribute-image
Háromszoros szűrőhatás: C-vitamin, Hidegkatalizátor, Negatív ion
 • C Vitamin
  Az antioxidáns hatású C-vitamin jótékonyan hat a bőr egészségére, mivel fontos szerepet játszik a bőr kollagén szintézisében. Ez a szűrő C-vitamint szabadít fel a térben, fokozva a légkondicionáló működése során a lakók bőrének rugalmasságát és hidratáltságát.
 • Hideg Katalizátor szűrő
  Megszünteti a formaldehidet és más illékony szerves vegyületeket, valamint a káros gázokat és szagokat. A szűrő hatékonysága nem romlik az idő múlásával.
 • Negatív Ion
  Ez a szűrő negatív ionokat bocsát ki, amelyek felfrissítik a levegőt, és tiszta, üdítő légkört biztosítanak.
attribute-image
Csendes üzemmód

A beltéri ventilátor szuper csendes üzemmódban működik, rendkívül alacsony zajszintet elérve.

attribute-image
Alvó mód

Ez az üzemmód energiát takarít meg és javítja az éjszakai kényelmet. A beállított hőmérséklet hűtési üzemmódban óránként 1°C-kal emelkedik, illetve fűtési üzemmódban óránként 1°C-kal csökken a működés első 2 órájában. Ezt követően a készülék 5 órán keresztül megtartja az új hőmérsékletet, majd automatikusan kikapcsol!

attribute-image
Kövess engem üzemmód

A távirányítóba épített hőmérsékletérzékelő érzékeli a környező hőmérsékletet. A készülék a nagyobb kényelem érdekében pontosabban tudja beállítani a helyiség hőmérsékletét ahhoz a területhez, ahová a távvezérlőt helyezte.

attribute-image
1W készenléti módban

A készülék készenléti üzemmódban kevesebb mint 1W-ot fogyaszt.

attribute-image
Öndiagnosztika & Automatikus védelem

Ha rendellenes működés vagy alkatrészhiba történik, a készülék automatikusan kikapcsol a rendszer védelme érdekében. Eközben a gyors szervizelés érdekében jelzi a védelmi vagy hibakódot.

attribute-image
X-ECO Mód

Ennek az üzemmódnak az aktiválásával a készülék a normál üzemmódhoz képest akár 60%-kal kevesebb energiát fogyaszthat. A készülék automatikusan beállítja a ventilátor sebességét és a kompresszor fordulatszámát, biztosítva Önnek ugyanazt a komfortérzetet, de minimális energiafogyasztás mellett.

attribute-image
Távirányító lezárása

A távirányítót zárolhatja, hogy a kiválasztott beállításokat véletlenül se lehessen megváltoztatni.

attribute-image
Elektromos feszültségvédelem (168 - 264V)

Teljes mértékben a 168 és 230 V közötti feszültségtartományban működhet, miközben védve van az ebben a tartományban fellépő ingadozásoktól is.

attribute-image
Párátlanítás

Ebben az üzemmódban a levegő párátlanítása élvez elsőbbséget. A párátlanítás elérése érdekében a készülék alacsony ventilátor- és alacsony kompresszorfordulatszámon működik.

 

attribute-image
Megjegyzés

A gyártó fenntartja a jogot, hogy a termékek jellemzőit, az elemeket és a képeket előzetes értesítés nélkül megváltoztassa.

Intelligens szem

Amint megnyomja az „Intelligens szem” gombot, a készülék megkeresi Önt a helyiségben, és a légkondicionált levegőt Ön felé irányítja, akár áll egy helyben, akár mozog. Alternatív megoldásként beállíthatja, hogy az eszköz ellentétes irányba fújja a levegőt. Ha az eszköz már nem érzékel felhasználót a szobában, akkor 30 perc elteltével automatikusan kikapcsol, és azonnal bekapcsol, amint a lakó visszatér. Ez még több energiamegtakarítást biztosít!

Aktív Wi-Fi

Egy vagy több Carrier légkondicionálót és szárítót távolról vezérelhet egy felhasználóbarát mobilalkalmazással (iOS és Android számára elérhető). Az alkalmazás lehetővé teszi számos funkció vezérlését, például a készülék be- és kikapcsolását, a hőmérséklet és a ventilátor sebességének kiválasztását, az ütemezést és így tovább. A Wi-Fi stick-et a termék csomagolásába helyezik, és az eszköz csatlakoztatásához nincs szükség további felszerelésre.

X ECO Mód

Az üzemmód aktiválásával az egység akár 60% -kal kevesebb energiát is fogyaszthat, összehasonlítva a normál üzemmóddal. Az egység automatikusan beállítja a ventilátor sebességét és a kompresszor forgását, ezzel ugyanolyan kényelmet nyújtva, de a minimális energiafogyasztással.

Gold Fin

A hőcserélők egyedülálló korróziógátló arany bevonatja ellenáll a sós levegőnek, az esőnek és más korrozív elemeknek. Ezenkívül hatékonyan megakadályozza a baktériumok szaporodását és javítja a hőhatékonyságot.

Dokumentumok:

Carrier Platinum Plus adatlap

Adatlap


Carrier QHP
Platinum Plus
Katalógus & Adatlap

Megtekintés
Carrier Platinum Plus telepítési útmutató

Telepítési


Carrier QHP
Platinum Plus
Telepítési útmutató

Megtekintés
Carrier Platinum Plus használati utasítás

Használati


Carrier QHP
Platinum Plus
Használati útmutató

Megtekintés
Carrier Wifi használati utasítás

Wi-Fi


Carrier Platinum Plus
Wi-Fi
Használati útmutató

Megtekintés
Carrier Klíma Magyarország

Willis Carrier 1902-es korszakalkotó találmányaira építve cégünk mind a fűtés, hűtés és légkondicionálás terén a legtöbbet nyújtja. Folyamatosan fejlődünk és fejlesztünk, hogy Ügyfeleinknek mindig a legmagasabb komfortot és hatékonyságot biztosítsuk.

Kapcsolat

Termékek

Maradj velünk kapcsolatban!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig értesülj híreinkről, érdekességekről és legújabb akcióinkról!
© 2024. Carrier Klíma Magyarország