fbpx

Carrier Pioneering Air UV (CADR 36)

215.487 Ft
A fotokatalitikus szűrők az aktív szén szűrőkkel, a HEPA és az UV fényekkel együtt egy teljesen fejlett szűrőrendszert alkotnak, amely javítja a beltéri levegő minőségét.
Légtisztítók
pioneering-air-27
pioneering-air-szurok3
pioneering-air-taviranyito1
UV-light3

A tiszta levegő otthonában kulcsfontosságú a tartós komfort érdekében. Még akkor is, ha a hőmérséklet és a páratartalom ideális, a levegőben keringő háziállat szőr és pollen kiválthatja az allergia és az asztma tüneteit. Ezen irritáló anyagok eltávolítása és a tiszta beltéri levegő biztosítása érdekében a Carrier légtisztító a legjobb megoldás.

A fénynek elképesztő ereje van... életet ad! Könnyű elképzelni, hogy a fény miként hat a levegőben lévő mikrobák ellen, vagy hogyan javítja általánosságban otthonának levegőminőségét. Amint a levegő a berendezésen keresztül megy, áthalad az UV-lámpákon, amelyek germicid besugárzással közvetlenül fertőtlenítik a levegőt. AZ UV lámpák megváltoztathatják a mikroorganizmusok DNS-ét, inaktiválhatják vagy elpusztíthatják őket.

  • Tiszta levegő szállítási aránya 36 m3/h

  • Akár 61m-es szobákba 

  • UV lámpa, amely lebontja a szennyező anyagok molekuláris szerkezetét.

  • Előszűrők: Felfogják és eltávolítják a levegőben lévő nagy szennyeződésrészecskéket, port és a háziállatok szőrszálait.

  • Hepa szűrő: Nagyon hatékony a szilárd szennyező anyagok és a levegőben lévő részecskék, például por, pollen és más légköri szennyező anyagok eltávolításában.

  • Aktív szénszűrő: Eltávolítja a kellemetlen szagokat, így a beltéri levegő friss marad

  • Ionizátor: A Negatív Ion szűrő a negatív ionokat szabadítja fel, így frissebb és revitalizáló beltéri légkört kínál.

  • 1-8 órás időzítő.
Carrier Klíma Magyarország

Willis Carrier 1902-es korszakalkotó találmányaira építve cégünk mind a fűtés, hűtés és légkondicionálás terén a legtöbbet nyújtja. Folyamatosan fejlődünk és fejlesztünk, hogy Ügyfeleinknek mindig a legmagasabb komfortot és hatékonyságot biztosítsuk.

Kapcsolat

Termékek

Maradj velünk kapcsolatban!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig értesülj híreinkről, érdekességekről és legújabb akcióinkról!
© 2024. Carrier Klíma Magyarország