fbpx

Lakásfelújítási támogatás igénylése klíma vásárlására és telepítésére

Image
Igényeljen Ön is lakásfelújítási támogatást, és Carrier klímaberendezés vásárlása és telepítése esetén visszaigényelheti a berendezés árának és a munkaköltségek 50%-át! Az állami támogatás igénylésének folyamatában cégünk teljes mértékben segít, így a készülék árának és a telepítés költségének a fele visszaigényelhető egészen hárommillió forintig!
carrier-extreme.jpg

Ezért válasszon minket:

  • Segítünk a megfelelő berendezés kiválasztásában, díjmentes helyszíni felméréssel és szakmai tanácsadással!

  • A lakásfelújítási támogatás igénylésének folyamatában teljes mértékben útmutatást adunk, kezdve a támogatás feltételeiről a szükséges kitöltendő dokumentumokig.

  • Nem csak a klíma kiválasztásában, hanem annak szakszerű, precíz telepítésében is segíteni tudunk, szerelő partnereink által szerte az egész országban. Így a teljes folyamatot ránk bízhatja, megtakarítva ezzel sok időt és energiát.

  • A Carrier légkondicionálói egyet jelentenek a minőséggel, megbízhatósággal és az energiahatékonysággal - Extra alacsony zajszint, öntisztítás (aktív tisztítás), páratartalom-szabályzás, öt műveleti szűrő a tiszta és egészséges levegőért.
     
  • Több, mint 100 éves tapasztalattal rendelkező gyártó, amely a klímák feltalálása óta jelen van a piacon (sőt, a cég alapítójának nevéhez fűződik az első klímaberendezés megalkotása!)

Lakásfelújítási támogatás igénylése klíma vásárlására és telepítésére

Töltse ki alábbi űrlapunkat! Segítünk kiválasztani az Ön igényeihez illő optimális klímaberendezést és állami támogatást!

Ezen információk megadásával nagyjából meg tudjuk mondani, hogy milyen készülékekre és azokból hány darabra van szükség, illetve körülbelül mekkora a költsége van a klíma telepítésének! A telepítés helyszínének megadásakor cégünk vállalja a díjmentes helyszíni felmérést is!

Joomla űrlapépítő by JoomlaShine
Carrier Klíma Magyarország

Willis Carrier 1902-es korszakalkotó találmányaira építve cégünk mind a fűtés, hűtés és légkondicionálás terén a legtöbbet nyújtja. Folyamatosan fejlődünk és fejlesztünk, hogy Ügyfeleinknek mindig a legmagasabb komfortot és hatékonyságot biztosítsuk.

Kapcsolat

Termékek

Maradj velünk kapcsolatban!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig értesülj híreinkről, érdekességekről és legújabb akcióinkról!
© 2020. Carrier Klíma Magyarország