fbpx

Carrier Legacy

Kellemes beltéri környezet nagy energiamegtakarítással! Öt műveletű légtisztítás, "Kövess engem" szenzor és öntisztító funkció.

Tulajdonságok
  • A++ energiaosztály hűtéskor

  • Elérhető 12.000 és 22.000 BTU/h teljesítményben
  • 3D DC inverter nagy teljesítményt és energiamegtakarítást biztosít. (SEER) 7,1-ig és (SCOP) legfeljebb 5,1-ig, meleg zónában

  • 8 ° C fűtési funkció: Ezt a funkciót a távirányítón keresztül aktiválhatja, hogy a légkondicionáló automatikusan elindítsa a fűtési módot, amikor 8 ° C alatti hőmérsékletet észlel, hogy megakadályozza a helyiség kihűlését, ha azt hosszú ideig nem használja.

  • Öntisztítás: megtisztítja és kiszárítja a beltéri párologtatót, megakadályozva a penész kialakulását.

  • Follow me (kövess engem funkció): A távirányítóba épített hőmérséklet-érzékelő érzékeli a környezeti hőmérsékletet. A nagyobb kényelem érdekében az egység pontosabban beállíthatja a szobahőmérsékletet a távirányító környezetében, a nagyobb komfort érdekében.

  • Új i-REMOTE: ergonómikus, felhasználóbarát és elegáns távirányító, amelyet nagy, fényes kijelző jellemez és több funkciót kínál

8°C fűtés

Ezt a funkciót a távirányítón keresztül aktiválhatja, így a légkondicionáló automatikusan elindítja a fűtési módot, amikor télen 8 °C hőmérsékletet észlel. Ez segíthet elkerülni az alacsony hőmérsékletek miatt a lakóhely szerkezetén és az elektromos készülékeken esetleges károkat, amikor hosszú ideig nem tartózkodik a házban.

Wi-Fi Ready és intelligens vezérlés

Lehetővé teszi az egység távvezérlését interneten keresztül, az opcionális wifi-stick telepítése után.

Kövess engem szenzor

A távvezérlőbe épített hőmérséklet-érzékelő érzékeli a környezeti hőmérsékletet. A nagyobb kényelem érdekében ezzel a funkcióval pontosabban beállíthatja a környezetében lévő levegő hőmérsékletét.

Gold Fin

A hőcserélők egyedülálló korróziógátló arany bevonatja ellenáll a sós levegőnek, az esőnek és más korrozív elemeknek. Ezenkívül hatékonyan megakadályozza a baktériumok szaporodását és javítja a hőhatékonyságot.

Öntisztító

A klíma kikapcsolása után a beltéri egység pár percig tovább működik párátlanítás módban, rendkívül alacsony ventilátor sebességgel. Ez eltávolítja a nedvességet a beltéri párologtatóból, hogy megakadályozza a penész kialakulását és a rossz szagokat.

Teljesítmény (BTU/h)
Energiaosztály (hűtés)
Energiaosztály (fűtés)
Hűtőkapacitás
Fűtőkapacitás
SEER
SCOP (átlag)
Működési tartomány (hűtés)
Működési tartomány (fűtés)
Zajszint
Méretek (SzéxMéxMa)
Hűtőközeg
42QHC/38QHC012D8LS
12000
A++
A+
1,1 ~ 3,6 kW
1,0 ~ 3,9 kW
6,8
4,0
-15 ~ 46 °C
-15 ~ 24 °C
39/21 dB
730x192x291
R32
42QHC/38QHC022D8LS
22000
A++
A+
2,3 ~ 5,7 kW
2,2 ~ 5,8 kW
6,8
4,0
-15 ~ 46 °C
-15 ~ 24 °C
43/24 dB
973x218x319
R32

Dokumentumok:

Carrier Legacy katalógus adatlap

Adatlap


Carrier QHC
Legacy
Katalógus & Adatlap

Megtekintés
Carrier Legacy telepítési útmutató

Telepítési


Carrier QHC 
Legacy
Telepítési útmutató

Megtekintés
Carrier Legacy használati utasítás

Használati


Carrier QHC
Legacy
Használati útmutató

Megtekintés
Carrier Klíma Magyarország

Willis Carrier 1902-es korszakalkotó találmányaira építve cégünk mind a fűtés, hűtés és légkondicionálás terén a legtöbbet nyújtja. Folyamatosan fejlődünk és fejlesztünk, hogy Ügyfeleinknek mindig a legmagasabb komfortot és hatékonyságot biztosítsuk.

Kapcsolat

Termékek

Maradj velünk kapcsolatban!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig értesülj híreinkről, érdekességekről és legújabb akcióinkról!
© 2020. Carrier Klíma Magyarország