fbpx

Carrier oszlopklíma 42QFDXPower széria, R32-es környezetbarát hűtőközeg.
Energiahatékonyság,
elegáns megjelenés, 
és maximális kényelem.
A++ energiaosztály hűtéskor.

Tulajdonságok
  • A++ energiaosztály hűtéskor

  • 3D DC inverter: A kültéri egység DC inverter technológiájú kompresszorral és DC inverter ventilátormotorral van felszerelve. A beltéri egység egyenáramú inverter ventilátorral van felszerelve. 3 DC inverter motorral az egység maximális teljesítményt és energiahatékonyságot ér el.

  • Eurovent tanúsítvánnyal: Az Eurovent független európai szervezet, amely megvizsgálja, hogy a klímaberendezések teljesítménye és műszaki jellemzői megfelelnek-e az európai irányelveknek. Az Eurovent tanúsítvány biztosítja, hogy a gyártó által a terméken feltüntetett összes műszaki jellemző valós legyen.

  • 3D motoros lamellák (rácsok): Az egység három irányban és 90º szögben képes elosztani a levegőt, hogy megfeleljen a telepítési feltételeknek.
  • Twin-Rotary kompresszorok: A 24.000 - 60.000 BTU egységek DC Twin-Rotary kompresszorokkal vannak felszerelve, amelyek hozzájárulnak a rendszer nagy teljesítményéhez és megbízhatóságához. A két forgó kompressziós henger, egymástól 180 ° -kal eltolva, és a DC kefe nélküli motor tökéletesen kiegyensúlyozott tengelyű, csökkentett rezgéseket és alacsonyabb zajszintet biztosít még nagyon alacsony sebességnél is. Rendkívül széles tartományban vannak a minimális és a maximális kapacitás között, ezért a rendszert mindig úgy optimalizálják, hogy maximális kényelmet és rendkívül magas hatékonyságot biztosítsanak.
  • Intelligens LCD-kijelző: A beépített kijelző az összes műveletet és funkciót, valamint a hibakódokat meghibásodás esetén megjeleníti.

  • Auto mód: Az egység automatikusan megváltoztathatja működési módját és kapacitását a helyiség és az alapjel hőmérséklete közötti hőmérséklet-különbségnek megfelelően.

3D DC Inverter

A beltéri egység DC inverter ventilátorral van felszerelve. A kültéri egység DC inverter technológiájú kompresszorral és ventilátormotorral van felszerelve. 3 DC inverter motorral az egység maximális teljesítményt és energiahatékonyságot ér el.

Alvó mód

Ez a funkció lehetővé teszi a légkondicionáló számára, hogy automatikusan növelje vagy csökkentse a hűtést, vagy csökkentse a fűtést óránként 1°C-kal az első 2 órában, majd a következő 5 órában készenléti állapotban marad, utána pedig kikapcsol.

Elektromos feszültség védelem

A Carriernél megértjük, hogy sok kérdés felmerülhet az ilyen elektromos feszültségingadozások miatt, ezért úgy terveztük meg egységeinket, hogy képesek legyenek a normál működésre, ha az elektromos feszültség kevesebb vagy több, mint 264 V. Berendezéseink kiemelkedően működnek a 168–264 V frekvenciatartományban, miközben teljes mértékben működnek az ettől a tartománytól esetlegesen eltérő ingadozásoktól.

Teljesítmény (BTU/h)
Energiaosztály (hűtés)
Energiaosztály (fűtés/meleg éghajlat)
Energiaosztály (fűtés/átlagos éghajlat)
Hűtőteljesítmény
Fűtőteljesítmény
SEER
SCOP (átlag)
Működési tartomány (hűtés)
Működési tartomány (fűtés)
Zajszint
Méretek (SzéxMéxMa)
Hűtőközeg
42QFD048R8S
48.000
A++
A+++
A+
14,60 kW
16,10 kW
7,7
4,0
-15 ~ 50°C
-15 ~ 24 °C
50/51,5
1935×629×456
R32

Dokumentumok:

Carrier Oszlopklíma 42QFD

42QFD Katalógus

Carrier
Oszlop
Klímaszett
Megtekintés
Carrier Oszlop Klímaszett 42FD használati és telepítési útmutató

Használati és
szerelési útmutató

Carrier 42QFD
Oszlop klímaszett
Megtekintés
Carrier Klíma Magyarország

Willis Carrier 1902-es korszakalkotó találmányaira építve cégünk mind a fűtés, hűtés és légkondicionálás terén a legtöbbet nyújtja. Folyamatosan fejlődünk és fejlesztünk, hogy Ügyfeleinknek mindig a legmagasabb komfortot és hatékonyságot biztosítsuk.

Kapcsolat

Termékek

Maradj velünk kapcsolatban!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig értesülj híreinkről, érdekességekről és legújabb akcióinkról!
© 2020. Carrier Klíma Magyarország